بررسی و مدیریت موجودی: موجودی محصولات را به دقت مدیریت کنید تا از فروش محصولات ناموجود جلوگیری شود.
استفاده از ابزارهای تحلیلی: استفاده از ابزارهای تحلیلی مانند گوگل آنالیتیکس و گوگل سرچ کنسول برای بررسی عملکرد وبسایت و کمپینهای تبلیغاتی.
صفحه نتایج جستجو قلب تپندهی یک سایت فروشگاهی است. این صفحه، بخشی است که کاربر تصمیم میگیرد با یک کلیک محصول را بخرد یا سایت شما را ترک کند.
این سیستم میتواند موجودی کالاها را در زمان واقعی بهروزرسانی کند و بهصورت خودکار محصولاتی که موجودی آنها تمام شده را ناموجود اعلام نماید.
در بخش قبل به تمام امکانات مورد نیازی که ما در طراحی سایت فروشگاه در نظر میگیریم، اشاره کردیم.
بله، قابلیت نمایش محصولات از امکانات سایت فروشگاهی بوده و پیشنهادات ویژه بر اساس خریدهای قبلی یا علایق کاربران یکی از ویژگیهای مهم برای افزایش فروش و بهبود تجربه مشتریان است.
در همین ابتدا باید بگوییم که هرچه شما امکانات اختصاصیتری برای سایت خود درخواست دهید، مدت زمان طراحی آن و حجم کار افزایش خواهد یافت و در نتیجه میزان بودجهی بیشتری باید صرف کنید.
هر سوال و ابهامی درباره ابزارکها و کار با آن دارید ویدیو را مشاهده کنید.
علاوه بر این، بخش جستجوی سایت را به گونهای میتوانیم طراحی کنیم که محصولاتی که آمادهی فروش هستند و محصولاتی که تازه وارد سایت شدهاند در دو بخش جداگانه نمایش داده شوند.
نکته مهم در ساخت سایت فروشگاهی با سایتسازها این است که با امکانات محدودتری روبهرو هستید و محدودیت نصب افزونه، انتخاب قالب و … را خواهید داشت؛ اما هزینه طراحی سایت با این روش بسیار مقرونبه صرفه است.
در این بخش از آموزش رایگان طراحی سایت فروشگاهی، به صورت کامل نحوه ایجاد فیلتر پیشرفته را مشاهده کنید.
آیا سایت فروشگاهی میتواند از سیستم موجودی کالا استفاده کند؟
یکی از کارهای مرسوم پس از جستجوی محصول، کلیک روی آن و خواندن اطلاعات آن، طراحی سایت فروشگاهی بازگشت به صفحهی دستهبندی کالا است.
پس از تأیید درگاه، کدهای لازم برای اتصال به سایت شما ارائه میشود. با استفاده از این کدها، میتوانید درگاه پرداخت را به سیستم مدیریت محتوای وبسایت خود متصل کنید و فرمهای پرداخت را بهراحتی در صفحات مختلف قرار دهید.